HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D modellezés és nyomtatás mindenkinek!

ferenck 2013.10.01. 11:30

A Razer Hydra mozgásdetektáló játékkontroller gyártója, a Sixense Entertainment újabb izgalmas újítással jelentkezett. A MakeVR egy felhasználóbarát CAD program, amely könnyebbé teszi 3D-s tárgyak tervezését, átdolgozását és megalkotását. A vele készített modellek nagyon pontosak – hangsúlyozzák a fejlesztők.

A szoftvert a Sixense vezeték nélküli mozgás-kontrollerével, a STEM Systemmel együtt használva, hagyományos menü, utasítássorok és műveletek helyett, nem szakmabeliek is képesek pusztán természetes kézmozdulatokkal komplex 3D modelleket kidolgozni.

makevr1.jpg

Lehetőségünkben áll Thingiverse fájlok importálása, majd azok nyomtatási célú összekombinálása a MakeVR-rel készített dolgokkal. Mivel a szoftver kompatibilis a Space X hamarosan megjelenő Oculus Rift virtuális valóság headsetjével, készülő vagy már elkészült 3D-s tárgyak virtuális környezetben is minden oldalról, szögből, akár az adott tárgy belsejéből is részletesen tanulmányozhatók.

makevr2.jpg

A szoftver kezdőára 200 dollár alatt lesz, a további fejlesztéshez szükséges anyagiakhoz a Sixense Kickstarter-kampányt tervez.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr235531959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása