HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hongkongi kiskacsák

ferenck 2013.06.11. 11:30

Florentijn Hofman, holland konceptuális művész hongkongi vizeken május 2. és június 9. között úszkáló óriási sárga gumikacsája nemcsak felkeltette a helyiek érdeklődését, de a fantáziájukat is megragadta.

kacsa1.jpg

A 3D printing egyik piacvezető cégével, a 3D Systems-szel együttműködve, a legnagyobb hongkongi játékboltlánc, a Toys „R” Us a kowlooni Tsim Sha Tsui negyedben lévő shopjában „Bye Bye Kacsa” partit rendezett, amelyen a 3D nyomtatást ismertették meg a közönséggel, valamint nyomtatott termékeket mutattak be.

kacsa2.jpgkacsa3.jpg

A helyszínen 6x5x5 centis minikacsákat nyomtattak ki. A boldog vásárlók speciális (dim sum) dobozt, névtáblát és születési anyakönyvi kivonatot is kaptak hozzá – mindezt a nagyjából 14 ezer forintnak megfelelő 488 hongkongi dollárért.

Címkék: játék művészet 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr235354794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása