HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D szkeccsek könnyedén

ferenck 2013.05.08. 11:30

Az amersfoorti (Hollandia) FabLab-nél dolgozó Rick Companje a 3D tervezést és nyomtatást leegyszerűsítő – és egyben népszerűsítő – szoftvert tervezett. A térben rajzolásra kitalált tollal, a 3Doodlerrel nem azonos Doodle3D-t előzetes ismeretek és gyakorlat nélkül is használhatja bárki.

doodle1.jpg

Működése a következő: okostelefonon, tableten vagy számítógépen készítünk egy rajzot, „print” gomb, és a 2D-s szkeccset a printer 3D-s tárgy formájában nyomtatja ki. A Doodle3D az eredeti formát, például négyzetet pár művelettel préselt, csavart, hajított stb. térbeli objektummá alakítja.

doodle2.jpg

Companje gépünket a nyomtatóval összekötő wifi dobozt is tervezett a szoftverhez. A fejlesztés befejezéséhez a Kickstarteren próbál anyagi támogatást összegyűjteni.

Címkék: szoftver design fablab innovátorok Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr295231932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása