HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hétvégi Hackathon

ferenck 2013.04.04. 14:30

Az év elején jelent meg a MakerBot Customizer app-je, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók 3D terveket töltsenek fel a Thingiverse honlapjára, mások pedig saját ízlésüknek megfelelően alakítsák át ezeket a fájlokat.

Az alkalmazás sikerén felbuzdulva a MakerBot és a hozzá tartozó Thingiverse elhatározták, hogy az érdeklődő alkalmazásfejlesztőknek április első hétvégéjén kétnapos rendezvényt szerveznek New Yorkban.

hackathon.jpg

Az április 6-7-i Hackathon úttörő kezdeményezés, a szervezők szeretnék, ha ezentúl éves rendszerességgel megismétlődne. Nemcsak alkalmazásfejlesztők, hanem bárki jelentkezhet rá, és egyben meg is nézheti a MakerBot új brooklyni irodáját, illetve megismerheti a cég legutóbbi ötleteit. A vállalkozó kedvűek különböző versenyek keretében mérhetik össze tudásukat, és nyerhetnek díjakat.

Címkék: alkalmazások MakerBot Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr715184804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása