HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új alkalmazás az Autodesk 123D-hez

ferenck 2013.02.20. 08:30

Az utóbbi néhány évben egyre több könnyen kezelhető ingyenes és fizetős 3D szoftver jelent meg, amelyekkel szinte bárki megtervezheti és kinyomtathatja az óhajtott modellt. A terület egyik vezető cégének számító Autodesk 123D alkalmazáscsomagja már jó ideje hozzáférhető. Nagy előnye, hogy könnyen kezelhető, nem kell sokat tanulni a szoftver működését, és profi 3D modellek hozhatók létre vele.

autodesk creatures.jpg

A csomag újabb alkalmazással bővült: a bevezető szakaszban 1.99 (később pedig 7.99) dollárba kerülő 123D Creatures lehetővé teszi, hogy közvetlenül iPad-en tervezzük és tabletünkről nyomtassunk ki 3D-s lényeket.

A tervezés után a részletekben is elmélyedhetünk: a karok és a lábak kidolgozását követően, a modellt egyszerű ujjmozdulatokkal újrapozícionálhatjuk a képernyőn, majd a formán dolgozhatunk; befesthetjük teremtményünk bőrét, tollakat stb. adhatunk hozzá. Ha tetszik a design, már csak a renderelés, illetve a kinyomtatás marad hátra.

Címkék: kreatív szoftver design alkalmazások

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr25092489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása