HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A Chromat legújabb futurisztikus ékszerei

ferenck 2015.12.10. 08:30

A 2010 óta jellegzetes ruhákat és kiegészítőket készítő new yorki Chromat összeállt az ékszertervező Metalepsisszel. Trendi és futurisztikus nyomtatott kollekció az együttműködés eredménye.

A két kreatív műhelyben közös az építészet iránti vonzódás, a Metalepsist eleve két építész alapította, konceptuális ékszereiket architekturális hatások mellett a tudomány inspirálja. Technológiai innováció és természetes érzékenység egyensúlyából kialakuló váratlan és dinamikus formákat keresnek.

chromat_4.jpg

A nyak- és csuklópántokból, rövid láncokból és gyűrűkből álló kollekción érződik a Chromat 2015 őszi-téli Elmefájljainak hatása. Latexszerű, pántos és futurisztikus elemek összekombinálásával igyekeznek kiterjeszteni, felturbózni az emberi testet. Biológiai anyagokat szimulálnak: a latex a bőrt, a Swarowski gyémántot és drágaköveket, a szintetikus haj az organikus hajat.

chromat.jpg

A nyomtatott ékszereket páncélszerű darabokként mutatják be, egyrészt masszívak és vaskosak, másrészt viszont elég rugalmasak a kényelmes viselethez. Gumiborítású impregnált nejlonanyagot használtak hozzájuk.

chromat3_1.jpg

Más tervezőműhelyek közös munkáival ellentétben a Chromat és a Metalepsis kollekciója egyáltalán nem drága: a gyűrűk 36 dollárnál kezdődnek, de a nyakravalók is csak 185-be kerülnek.

chromat1_1.jpgchromat2_1.jpgchromat5_1.jpgchromat6_1.jpgchromat7_1.jpg

Címkék: divat ékszer építészet innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr398152058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása