HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Készítsen 3D nyomatot kedvenc videojátékából!

ferenck 2014.10.17. 08:30

A számítógépes grafika látványos fejlődésével videojátékok és 3D nyomtatás egyre több szállal kapcsolódnak egymáshoz. Karaktereket, varázskardot, bűvös palástot és sok más kincset printelnek a rajongók, és ez csak a kezdet.

A Maker’s Muse YouTube csatorna mögötti elme és fanatikus játékos, Angus Deveson kitalálta, hogyan lehet közvetlenül a játékból nyomtatni hősöket, tárgyakat, majd forgatott róla egy 13 perces használati útmutatót. Elmondja, hogyan készítette el kedvenc fegyverét a Chivalry című középkori háborús játékból.

jatek1.jpg

Lényeg, hogy szinte az összes modern játék viszonylag könnyen nyomtatható fájlokká alakítható 3D modellek gyűjteménye. A méretnek kizárólag a printer mérete szab határt.

jatek2.jpg

Néhány program azért kell hozzá. Igaz, csak olyanok, amelyeket a legtöbb 3D nyomtatásrajongó ismer, használ: Umodel a fájlok kiszedésére, Milkshape 3D megmunkálható fájlokká alakításukhoz, Mesh Mixer, hogy dolgozni tudjunk rajtuk, valamint hozzáférés a Netfabb felhőszolgáltatásához és persze az adott játék fájljaihoz is. Végül pedig egy printer.

Címkék: szoftver játék csináld magad játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr926799091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása