HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kvantumtárgyak

ferenck 2014.01.08. 11:30

A flamand Frederik de Wilde tudomány, technológia és művészet szintéziseként definiálja alkotásait. Többszörös „határsértő”, elsősorban a komplex rendszerek interakcióit vizsgálja. Természetesekkel és mesterségesekkel egyaránt foglalkozik, de leginkább a kettő – egyre gyakoribb – metszéspontjában lévő „homályzóna,” fuzzy területek érdeklik.

Egyáltalán nem meglepő, hogy a leginkább szobrásznak beskatulyázott művész eljutott a 3D technológiákig: modellezésig, nyomtatásig. Nano art és kvantumfizika kereszteződéséből született Quantum Objet sorozatának első darabja például egy ausztrál egyetem kvantumhullám-méréseinek adataiból generált 3D modell. Saját bevallása szerint a tér-idő minden pillanatára jellemző vákuumingadozást örökíti meg.

kvantum1.jpgkvantum2.jpgkvantum3.jpg

Címkék: művészet szobrászat 3D modellezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr855708340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása