HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Újabb együttműködéssel szoftverfronton is erősödik az Emirátusok additív gyártása

ferenck 2023.10.16. 08:00

Az üzletifejlesztés-tanácsadással és ipari stratégiákkal foglalkozó, Abu Dhabi illetőségű, multinacionális EVAP Investment és a 3D nyomtatás-szoftvereket szolgáltató izraeli Assembrix partneri szerződést kötött. A megegyezésben szerepel, hogy pluszértéket teremtő regionális projektekben vesznek részt közösen, és igyekeznek az Egyesült Arab Emirátusokat a 3D nyomtatás globális világelsőjévé tenni, de legalábbis elérni, hogy az elsők között legyen (nem lesz nehéz dolguk, mert már azok között van).

A stratégiai partnerséggel globális szoftverhidat kívánnak létrehozni az additív gyártótechnológiát már használó multinacionálisok és az Emirátusok fejlett gyártó ökoszisztémái között.

3dnyomtatas_uae_2.jpg

Mindkét fél elégedett. Az Assembrix vezetősége elmondta, hogy jelenlétük óriási lehetőség az Emirátusok gyorsan növekvő 3DP piacán. A partnerségtől innovációs mérföldköveket várnak.

Valószínűleg joggal, mert lehetővé válik, hogy alkatrészeket nyomtassanak a légjármű-, az olaj és gáz-, a védelmi és más iparágak nemzetközi gyártói számára, ráadásul az Emirátusok közismerten biztonságos elosztott gyártóhálózatán keresztül tegyenek eleget az elvárásaiknak. A kivitelezést az Assembrix Virtuális Gyártótér (VMS) platformja garantálja: helyi okos gyárakkal közösen dolgozva, az additív gyártás a platformnak köszönhetően távirányítható, vezérelhető távolról.

A VMS abszolút megbízható, és világviszonylatban is a vezető platformok között tartják számon. Az évek során az Assembrix a globális 3DP ökoszisztéma kulcsszereplőivel alakított ki partneri kapcsolatot.

A mostani dinamikus együttműködés elsődleges célja helyi bevételek növelését, új munkahelyek teremtését elősegítő, fejlett gyártói szakértemet jelentő csatorna kialakítása a régión belül. A két fél összeköti az összes döntéshozót, fontos szereplőt, hogy technológiai ismeretükkel, adataikkal és adatvédelmi megoldásaikkal a jövőt is megalapozó új, minőségi megoldásokat dolgozzanak ki az Emirátusokban.

Címkék: szoftver ipar Egyesült Arab Emírségek

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3218226547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása