HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Vezető gázipari vállalat csatlakozik vezető 3D nyomtatáshálózathoz

ferenck 2022.11.07. 08:00

A Nippon Gas neve ellenére nem japán, hanem európai cég, Düsseldorfhoz közeli székhellyel. A név onnan ered, hogy a tényleg japán multinacionális csoport, az 1918-ban alapított, a szigetország legnagyobb ipari gáztermelője és a világ öt legnagyobb ipari gátszolgáltatójának egyike, a Nippon Sanso Holding Corporations tagja.

A Nippon Gas a napokban jelentette be csatlakozását az immáron több vezető printergyártót, technológia- és anyagfejlesztőt, utómunkálat-szakértőt soraiban tudó HidegFémFúzió Szövetséghez (ColdMetalFusion Alliance).

3dnyomtatas_nippongas.jpg

A vállalat gázt ad additív gyártómegoldásokhoz, és a hálózat többi tagjával megbízható szinterezési szabványokon dolgoznak. Ipari, orvosi és speciális gázszolgáltatásaival, vegyészeti, hőkezelési, technológiai szakértelmével, kompetenciaközpontjával a 3DP fontos szereplőjévé nőtte ki magát.

A vállalat ügyfeleit segíti tevékenységük méretezésében, hogy az eredeti ötletekből, proof-of-concept szinten lévő elképzelésekből minél előbb tömegtermelés és termékek sokasága legyen.

A szövetség tagjai egy vagy több évtizedes szinterezési, 3D nyomtatás és hagyományos gyártótechnológiai gyakorlattal rendelkeznek.

A Nippn Gas a fémfeldolgozáson belül a hegesztésre, plazma-, lézervágásra, oxyfuel-eljárásra specializálódott, 2021-ben pedig 3DPro név alatt masszívan befektettek a 3D nyomtatásba. A hálózat tagjaként, a többiekkel együttműködve, új szintre emelhetik a szinterezést, és a klienseik gyorsabban válhatnak majd gyártóvá.

A szövetség a szinterezésre és a 3D nyomtatásra kidolgozott közös szabványok mentén iparosítaná az additív gyártást. A tagok nemcsak szabványokat osztanak meg egymás között, hanem ipari kultúrájuk és gondolkodásmódjuk is nagyon hasonló – véli a Nippon Gas vezetősége.

Címkék: jövő cégek ipar

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr7417970458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása