HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott ételkiegészítővel javul a szájhigiénia

ferenck 2022.04.14. 08:00

A brit Nourish3D a 3D nyomtatás ritka alkalmazási területére specializálódott: míg általában az egészségügyi szektorban gyorsan terjed a technológia, addig az étrend-kiegészítőknél és a szájhigiéniában ez a tendencia nem figyelhető meg. Eddig legalábbis így volt, de a fogkrémgyártó Colgate-tel összeállt Nourish3D fejlesztései változást ígérnek.

Közös nevezőre hozva szakértelmüket, a két vállalat a Colgate fogkrémjeiben is megtalálható anyagokkal készítette el a táplálkozás és a szájhigiénia előnyeit kombináló Nutristacks nevű terméket.

3dnyomtatas_etelkiegeszito.jpg

„A jobb szájhigiénia menetközben is megvalósítható, az elmét és a testet is táplálja. Minden egyben van, ízletes, frissítő és kényelmes rágni” – hirdeti a kiegészítőt a Nourish3D, de egyben azt is megjegyzik, hogy nem a napi fogmosásokat akarják helyettesíteni vele, hanem értéket adnak hozzájuk, speciális problémákat igyekeznek megoldani vele.

Jótanácsként elmondták, hogy korlátozzuk az édes és a savas kajákat, évi kétszer járjunk fogorvosi rutinvizsgálatra, és a fogmosás utáni fogselyemről se feledkezzünk meg.

A mosogatótablettákra emlékeztető, rágcsálható Nutristacks argininból, xilitből, B12-ből, COQ10-ből és kalciumból tevődik össze. Ezek nemcsak élelmiszer-adalékanyagok, hanem nélkülözhetetlen vitaminok is, mint például a szervezetben lévő legfontosabb ásványi anyag, a kalcium. Az összetevők tudományosan elismertek, elfogadottak, a technológiákat több szabadalmi oltalom védi.

Mivel a szájhigiénia változatos problémákat vet fel, a Nourish3D és a Colgate a Nutristacks többféle változatát dolgozta ki. Az összetevők variálása különböző hatásokat ér el. A Zen, az Immunity, a Glow, a Focus és az Energy között választhatunk – beszédes nevek.

Minden egyes Nutristacks hét különböző rétegből áll, valamennyi nyomtatott, és különféle vitaminokat, tápanyagokat tartalmaz. A Nourish3D viszont nem árul el sokat az alkalmazott technológiákról.

A kiegészítők huszonnyolcas csomagokban, csomagonként negyvenegy euróért vásárolhatók meg.

Címkék: egészségügy szájhihiénia

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6717793557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása