HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Új fémnyomtatás-központot nyitott Németországban az ExOne

ferenck 2021.08.04. 08:00

Az ExOne a binder jetting nyomtatótechnológia legismertebb képviselője, a vállalat gépeivel több mint húsz anyagból – fémekből, kerámiából, kompozitokból, homokból – készíthetők nyomatok.

Az 1995-ben alapított cég a technológia úttörője és vezető világpiaci szereplője, idő- és költséghatékonyság elveinek megfelelően működő printerei a nyomtatóanyagokat gyorsan precíziós részekké, fémöntőformákká, innovatív szerszámkészítő megoldások alapjaivá alakítják. A gépek mellett természetesen anyagokat és szolgáltatásokat is kínálnak.

3dnyomtatas_exone_4.jpg

A cég székhelye az amerikai „rozsdaövezethez” tartozó pennsylvaniai Pittsburgh városához, egy hagyományos gyártóközponthoz közeli, az „acélvárostól” húsz kilométerre fekvő North Huntingtonban található.

Pozícióikat megerősítését és az ipari 3D nyomtatás további fejlődését szem előtt tartva, új fémnyomtató-központot nyitottak a németországi Gersthofenben. A Münchentől mindössze 45 percre lévő központ az ExOne európai „főhadiszállása” is lesz egyben.

A befektetéssel egy régóta meglévő, fémöntéssel foglalkozó ügyfelek számára homok öntőformákat printelő létesítményt bővítettek. A 270 négyzetméteres új központban végponttól végpontig történő mérnöki megoldásokat kínálnak fémnyomtatáshoz. Szolgáltatásaik szerteágazóak, az anyagfejlesztéstől a tervezői munka támogatásáig, sok területre kiterjednek.

A világ legnagyobb fémnyomtatóját, az X1 160Prot Németországban fejlesztették és gyártották, a munkában az európai binder jetting és az amerikai fémprintelés szakértelem ideális kombinációját látják, és a jövőben tovább akarják erősíteni ezt a vonalat.

Az új központ egyik nagy előnye ideális fekvése, a közvetlenebb kapcsolat az európai ügyfelekkel és szakértőkkel.

Címkék: ipar nyomtatóanyagok fémnyomtatás binder jetting

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr3816616732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása