HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Partnerség a nyomtatott elektronika jegyében

ferenck 2021.07.09. 08:00

Az elektronikus termékek 3D nyomtatásában elévülhetetlen érdemeket szerzett izraeli Nano Dimension tovább bővítette együttműködését a világ sok országában jelenlévő katonai szenzorspecialista német HENSOLDT-tal, és közös céget alapítottak, amelybe hatmillió dollárt fektettek.

A németországi Taufkirchen székhelyű J.A.M.E.S (Jetted Additively Manufactured Electronics Sources) GmbH rendeltetése, hogy szintet lépjen az elektronikus alkatrészek printelése. Ezt a vállalkozás köré szerveződő globális tervezőközösség kiépítésével érnék el. A tervezők módszertani, gyártástechnológiai, integrációs és anyagtudományi ismereteiket, tapasztalataikat oszthatják meg egymással.

3dnyomtatas_nanodimension_3.jpg

A J.A.M.E.S tagjainak és az ipari felhasználóknak prototípuskészítési és AME (Additively Manufactured Electronics) alkalmazási szolgáltatásokat is kínál.

A felhőszámítás-alapú platform mellett a hamarosan megnyíló gyártólaboratórium szintén komoly lehetőség a területen érintett kis- és középvállalatoknak.

A partnerek elégedettek, úgy látják, hogy egymást kiegészítő, innovatív technológiáikkal átalakítják a mostaninál jóval nagyobb ökoszisztémához vezető forradalom előtt álló területet. A világon ma leginkább ők jelentik az elektronikus cikkek hagyományos gyártásának alternatíváját, és ezt a pozíciójukat meg is akarják őrizni.

2018-tól dolgoznak együtt, a HENSHOLDT azóta használja a Nano Dimension DragonFly PRO és DragonFly LDM 3D-AME printereit áramkörök és más nagyteljesítményű elektronikus eszközök, katonai szenzorok nyomtatásához. (A német cég emellett évek óta végez a digitális 3D nyomtatással kapcsolatos alapkutatásokat.)

Címkék: elektronika szenzor Nano Dimension

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2016614608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása