HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Együttműködés a következőgenerációs 3D nyomtatótechnológia jegyében

ferenck 2020.10.13. 08:00

A chicagói Azul 3D HARP (high-area rapid printing) technológiája sztereolitográfiai eljárás, a folyékony műanyagot ultraviola fény segítségével alakítja szilárd matériává, miközben úgy tartja meg a klasszikus gyártótechnikák gyorsaságát, teljesítményét és felbontását, hogy egyik paraméterből sem kell engedni hozzá.

Vertikális nyomtatásban gyorsabb a vetélytárs rendszereknél; 0,46 méteres óránkénti sebességgel dolgozik. A HARP és a cég nagyméretű printere egyetlen áramvonalasított gyártóplatformon teszi lehetővé a prototípus-készítésről a tömegtermelésre történő átmenetet.

3dnyomtatas_azul.jpg

A kivitelezéshez saját fejlesztésű, ipari minőségű nyomtatóanyagokat használnak. Összességében egyedire kialakítható, változatos termékek gyors előállítását biztosítják.

A startup a napokban bejelentette, hogy exkluzív partnerségre lép a DuPont Electronics & Imaging-gel.

A 2019-ben is Fortune 500-as óriásvállalat elektronikai szekciójával való együttműködéstől mindkét fél sokat, következőgenerációs technológiák széleskörű alkalmazását várja. Kölcsönösen elégedettek, az Azul technológiája alkalmazási körének jelentős mértékű bővítésében, a gyártószektor egyes aspektusainak átalakításában, a DuPont további újításokban, az iparági kereslet hatékonyabb kielégítésében bízik.        

A DuPont félvezetőkhöz, chipekhez, áramkörökhöz, kijelzőkhöz és más hasonló termékekhez szállít be anyagokat és technológiákat, műhelyeiben kutatótudósok és alkalmazás-szakértők folyamatosan a jövőt megalapozó innovatív megoldásokon dolgoznak.

Mivel az Azul HARP rendszerével könnyen kivitelezhető a gyors helyi prototípuskészítés és gyártás, az együttműködés eredményeként lerövidül a DuPont termékek fejlesztésére és előállítására fordított idő.

Címkék: elektronika ipar innovátorok nyomtatóanyagok nyomtatótechnológiák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr2416234570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása