HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tervezőszoftver designereknek, építészeknek, digitális művészeknek

ferenck 2019.11.26. 08:00

A terméktervezéssel és -fejlesztéssel foglalkozó Altair 3D tervező- és renderelő szoftvere, az Inspire Studio a vállalat korábbi Evolve platformján alapul, sok új lehetőséggel bővülve.

A designereknek, építészeknek és digitális művészeknek kitalált szoftver minden részletre kiterjedő, rugalmas megoldásokat kínál termékek tervezéséhez, vizualizálásához és kiértékeléséhez.

A felhasználó nyomon követheti az egész tervezési folyamatot, visszanézheti a kezdeti szakaszokat. 2D-s technikai szkeccseket készíthet, komplex formák megjelenítésében segítő felületekkel és hajlatokkal dolgozhat. A poligonális modellezés egyszerűségét újabb megoldások precizitásával kombinálva, nyitott formájú masszív geometriai alakzatokat, személyre szabható szerkezeteket dolgozhat ki.

3dnyomtatas_industrialdesign.jpg

A fejlesztők, a kezdeti szkeccsektől a szabad formákig, a parametrikus PolyNURBS modellezésig, a szoftverbe integrált változatos modellezőeszközöket és munkafolyamatokat hatékony tervezőélményhez optimalizálták.

A Studio része az Inspire Render, mint ahogy a neve elárulja, 3D renderelő és animációs szoftver, a felhasználó által készített termékekről nagyon gyorsan hoz létre fotorealisztikus látványt, ráadásul az adott darab megvilágítására is ügyel, hogy a fizikai fényviszonyoknak pontosan megfeleljen.

„Az intuitív felhasználói felület és a tervezéstörténet többféle iteráció gyors kidolgozását és kiértékelését teszi lehetővé. A renderelő motorral élethű anyagok, animációk alkothatók” – nyilatkozta James Dagg, az Altair főmérnöke.

„Az Inspire Studio ideális eszköz, hogy kísérletezzem, kutassak és felfedezzek máskülönben ötletszinten, lelki szemeim előtti képként megrekedő formákat. Tervezőként nagyra értékelem a modellezés minőségét, a komponensek egyszerű kezelését, a folyamatos változtatások lehetőségét a forma és a funkció közötti tökéletes egyensúly megteremtése érdekében” – jelentette ki Luca Palmini, a Row Design tulajdonosa.

Címkék: jövő szoftver 3D modellezés generatív tervezés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr515224364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása