HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D nyomtatáson alapuló mikrogyárakat nyit a Local Motors

ferenck 2018.06.25. 08:30

„A tömegtermelés egy letűnt kor relikviája. A mobilitás-forradalom közepénél járunk, a jelenlegi szállítási módok nem folytathatók és nem felelnek meg a gyorsan változó fogyasztói elvárásoknak. Nem folytathatjuk tovább azt a gyártást, amelyhez hozzá voltunk szokva. Az LM Industries küldetése a tömegtermelés átalakítása mikrogyártássá, hogy a technológia új ritmusának és a folyamatosan módosuló fogyasztói szükségleteknek is megfeleljen” – jelentette ki az LM Industries ügyvezető igazgatója és társalapítója, John B. Rogers Jr.

3D nyomtatótechnológiákat több éve használnak a gépjárműiparban. Sok cég printelt már innovatív, futurisztikus autókat, jármű-alkatrészeket. A terület úttörője, az arizonai Local Motors jegyzi az első nyomtatott autót, valamint Olli-t, a szintén 3DP-vel készült önvezető buszt.

3dnyomtatas_localmotors.jpg

A vállalat a napokban jelentette be a mobilitásra fókuszáló, san franciscói székhelyű LM Industries Csoport alapítását. A világ első digitális OEM-je, eredeti felszerelésgyártója (original equipment manufacturer) a tervek szerint 3D nyomtatással és más technológiákkal kivitelezett kisszériás termékgyártással és összeszereléssel fog foglalkozni.

Szerintük maximum egy év telhet el az alapítástól a termelésig.

3dnyomtatas_localmotors0.jpg

Mostantól az LM Industries számít az anyavállalatnak, a Local Motors és leánycége, a Launch Forth is alája tartozik, utóbbi felszerelését, technológiáit és mikrogyárait egyetlen modern gyártófolyamatba integrálva állítja majd elő remek minőségű és alacsony példányszámú termékeit.

Ezek a termékek a szoftverekhez hasonlóan igények alapján folyamatosan frissíthetők.

A Local Motors jelenleg az USA haditengerészetével dolgozik együtt egy moduláris járművön és egy ember nélküli szállítórendszeren. A Moduláris Logisztikai Jármű (LMV) és a szállítórendszer egyaránt a nagyobb biztonságot és hatékonyságot célozza. Utóbbi földön, levegőben, tengeren, sőt tenger és föld alatt is képes lesz működni, kis csomagokat juttat el rendeltetési helyükre, életeket menthet meg.

A Local Motors az Allianz biztosítóval szintén jegyez közös projektet. Személyre szabható, bármilyen tevékenységhez igazítható, tetszőleges stílusban kialakítható kerekesszéken dolgoznak együtt.

Jean-Marc Pailhol, az Allianz globális termékmenedzsmentjének feje csatlakozott is az LM Industries vezetőtanácsához.

Címkék: autó gépjármű innovátorok gyártótechnológiák

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr6814068189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.28. 14:49:20

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása