HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

5 dolog, amit szeretünk a 3Doodler Startban

FreeDee 2016.11.30. 08:30

A 3Doodler csapata februárban jelentette be, hogy a népszerű 3D nyomtatótoll, a 3Doodler Create gyerekeknek szánt verzióján dolgozik. A legkisebbeknek szánt varászceruza az ígérethez híven megérkezett a karácsonyi szezonra. Mostantól leemelhető a hazai játékboltok polcairól és online is megrendelhető a 3doodler.hu-n. A tech gyermekjátékok piacának meghódítására teremtett 3D toll akkumulátorral működik, nincs forró alkatrésze és egyedülállóan környezetbarát anyaggal működik, amit akár le is nyelhetünk! Ez még nem minden.

boy_and_girl_doodling-web.png

A 3Doodler.hu-n összegyűjtöttek 5 dolgot, amit imádni fogsz a 3Doodler Startban:

  1. Érintsd meg! Sem a toll hegye, sem a tollat elhagyó anyag nem forró, mivel olyan, különleges bioműanyagot használ, amely elképesztően alacsony hőmérsékleten olvad. Így a kezeinket is bátran bevethetjük az alkotás során.
  2. Nézd, nincsenek zsinórok! Doodlerezz ott, ahol kedved szottyan! Egyetlen töltéssel akár 45-60 percig lehet vezeték nélkül 3D-ben rajzolni a 3Doodler Starttal.
  3. Dobd fel régi játékaidat is! Rajzolj új fejet a Barbie-nak, ugratót a matchboxoknak vagy egészítsd ki a LEGO-ból készült építményeidet. Egy 3Doodler Starttal felszerelt gyerkőc pillanatok alatt meglátja a vásznat a háztartásokban elszaporodó, megunt figurákban és játékokban, amelyek más esetben talán a szemetesben végeznék.
  4. Nincs hulladék! A 3Doodler Start öko-pálcikái a háztartási komposztba dobva vagy a kertben elásva pár hét alatt lebomlanak (a polcon azonban nincs mitől félteni őket). Egészségedre, Földanya!
  5. A móka soha nem érhet véget! Az alapfelszerelésben található anyagszálakkal rengeteg tárgyat rajzolhatunk, hiszen egyetlen 3Doodler pálcika a saját hosszának 10-szeresére is nőhet.

Mostantól a legkisebbeket sem köti a papír és a ceruza. A gyerekek alkotó kedvéhez tökéletesen passzoló eszközt a gyártó 8-13 éves korig ajánlja, ami a 3Doodler Start jellemzőit figyelembe véve egy nagyon óvatos besorolásnak tűnik.  A 3Doodler Start és a 3Doodler Create számos boltban és online is megvásárolható. A Startot alapcsomagban és szupercsomagban is megvásárolhatjuk. Az alapcsomag a tollon kívül egy projektkönyvet és 2 csomag anyagszálat, a nagyobbik kiszerelés pedig 8 csomag öko-pálcikát és 8 egyedi, a tökéletes rajzokat garantáló, sablonként szolgáló DoodleBlokkot tartalmaz.

 

Címkék: 3Doodler 3d toll 3Doodler Start

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr112009186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása