HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Gwendoline Christie új ruhája

ferenck 2016.10.17. 08:30

Gwendoline Christie, a Trónok harcának egyik színésznője és Iris van Herpen, az úttörő holland divattervező az utóbbi 2015 őszi párizsi bemutatóján működtek együtt. A művészi performance jellegű produkció annyira megihlette a divatfotós-rendező Barnaby Ropert, hogy eldöntötte: rövidfilmet készít a Van Herpen 3D nyomtatott – digitális – ruhájába öltöztetett színésznőről.

gwend0.jpg

A három és félperces The Dress címadó tárgya életre kel, körülveszi, virtuálisan szinte magába szívja Christie-t. Az öltözék jellegzetes Van Herpen darab – organikus design, természet ihlette szerkezetek stb. Természetessége remekül ellenpontozza a film elidegenedett digitális senkiföldje hangulatát. A jövő alakváltó ruhája a földből nő ki – sugallja alkotó és tervező. Mintha Christie eleve beleszületett volna, része lenne.

gwend1.jpg

Roper elmondása szerint a virtuális ruha átalakulását akarta feltérképezni. A nagyközönség pedig várhatja a divattervező és a színésznő következő együttműködését.

Címkék: divat Trónok harca

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr8211763795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása