HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Felmérés a digitális átalakulásról

ferenck 2016.07.19. 08:30

Az IFS Research nemrég publikált globális Digitális Átalakulás felmérése alapján a cégek többsége tudja, hogy a digitalizáció nélkülözhetetlen. Sokuknak viszont fogalmuk sincs, hogyan kivitelezzék, mások szerint pedig csak egy újabb buzzword az egész.

A cégeknél elég bizonytalanok, hogy a vállalati vezetésen belül kinek kell levezényelnie a folyamatot: a CIO (informatikai igazgató), a CEO (ügyvezető igazgató), CFO (pénzügyi igazgató) vagy a CTO (műszaki/technológiai igazgató) felelőssége az egész?

Ázsiában a megkérdezettek 29 százalékának fogalma sem volt róla, a lengyelek 57 százaléka szerint a CIO, az amerikaiak 42 százalékánál a CFO, a brazil válaszadóknál inkább a CTO a változások irányítója. Ahány ország, kontinens, annyi megközelítés.

A legfontosabb technológiáknál100-as skálán a következőket említették: dolgok internete (59), felhőszámítások (59), kognitív számítások (59), gépi tanulás (53), viselhető technológiák (48), 3D nyomtatás (42), dróntechnológia (39). Ez azt jelenti, hogy míg az átalakulást ugyan egyértelműnek tartják, az odavezető technológiákról viszont nagyon megoszlanak a vélemények. Döntésüket a fogyasztói igények nyilvánvalóan befolyásolni fogják.

transformation1.jpg

Címkék: trendek felmérés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr148898792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása