HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Kereső és mentődrónok

ferenck 2016.05.31. 08:30

A Shapeways és a világ legnagyobb dróngyártója, a kínai DJI összefogott, és maker-versenyt szerveznek együtt. A Keress és ments 3DP tervezői verseny résztvevőinek printelt kiegészítőket kell alkotniuk a DJI Phantom 4 gépéhez. A fejlesztés célja a keresési és mentési lehetőségek optimalizálása, amellyel életeket menthetnek.

A pehelysúlyú Phantom 4 a cég eddigi „legintelligensebb”, keresésre ideális drónja. A gépet különleges kamerával szerelték fel, és bíznak benne, hogy a verseny során érkező tervekkel, módosítási javaslatokkal még hatékonyabbá teszik. Kiegészítőket egyébként korábbi Phantom drónokra is lehet tervezni, a tárgy leírását és rendeltetését is tartalmazó anyagot, az .stl vagy .obj formátumú fájlokat a Shapeways store-ra kell feltölteni július 15. előtt.

phantom.jpg   

A munkákat szakértői panel értékeli ki több szempont alapján: Phantom 4 vagy más Phantom-modellekkel való kompatibilitás, mennyire hasznosak elsősegély-nyújtásnál, a terv eredetisége, nyomtathatósága Shapeways-termékekkel. A győztes és a három további helyezett munkát az október 1-ei Makerfaire-en (New York City) mutatják be. Mindegyiket a kaliforniai tűzoltóságnak adományozzák, hogy terepen teszteljék, majd használják őket.

phantom0.jpg

Az első helyezett nyereménye egy kb. 1500 dollár értékű Phantom 4 kvadrokopter és 1000 dollár hitel a Shapeways-nél. A további három 500 dollár értékben vásárolhat. A részvételi feltételek itt olvashatók.

Címkék: verseny drónok Shapeways

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr648760968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása