HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Medveállatka Barbie babához

ferenck 2016.05.17. 08:30

A gombostű fejénél kisebb medveállatkának ezernél több faja ismert, Magyarországon is legalább száz él. Rokonságban állnak az ízeltlábúakkal, de több tulajdonságuk eltér tőlük. A Föld legellenállóképesebb élőlényei, túlélik a kiszáradást, fagyást, mínusz 272-t, plusz 150-et, az űrsétát (2007-ben tesztelték őket), savfürdőt, vákuumot, kijavítják saját DNS-üket.

Mi más lenne ideálisabb közlekedési eszköz egy Barbie babának, ha nem egy óriásira nagyított medveállatka? – gondolhatta a Faire Play III sorozaton (3DP projekteken) dolgozó Zheng3” Rodda. Az alkotó szeretheti Barbie babát, mert korábban tervezett és printelt már neki a római időket idéző, cicák által húzható miniszekeret.

tardigrade.jpg

A Brenda nevű medveállatka-modell letöltése sajnos nem ingyenes. Rodda előző Kickstarter-kampánya ugyanis nem jött össze, így mostani munkájáért minimum egy dollárt kér letöltésenként.

tardigrade0.jpgtardigrade1.jpg

Címkék: játék babák Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr508721928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása