HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A jövő gyára

ferenck 2016.05.06. 11:30

A GE Power a dél-karolinai Greenville-ben megnyitotta Fejlett Gyártási Munkák üzemét. 75 millió dollárt fektettek a legújabb bigdata-elemző és más egyelőre nem hozzáférhető technológiákkal is telezsúfolt, két focipálya-méretű hatalmas – labor és valóság közti átmenetet képviselő – üzembe, ahol magának az iparnak a működését tervezik átírni.

ge.jpg

Hamisítatlan inkubátorként fog működni – mérnökök agyalnak, előállnak egy ötlettel, tesztelik, a tipikus munkamenet a kezdeti prototípus CAD-fájljával indul, azt alakítják 3D modellé, majd máris belevágnak az igazi prototípusba. Utána pedig eldöntik, hogy zöld fényt kap-e a projekt, és megkezdődik a tömeges gyártás, vagy sem.

Az üzemben egyelőre nyolcvanan dolgoznak, alaposan kiválogatták őket. A rendelkezésükre álló gépparkban ipari 3D printereket, a kerámiamátrix-kompozit szuperanyagok előállítására alkalmas sütőket, és a szemébe ágyazott IDAR technológiával működő csúcsrobotot egyaránt találunk. (A Google önvezető autóiban szintén IDAR van.)

ge0.jpg

A Predix szoftver a biztonságos „ipari internetről” szedi össze és küldi a számítási felhőbe elemzésre, problémamegoldásra az információt, amit így gyorsan meg lehet osztani különféle specializált csoportok között.

„Az ipar Ubere” – nyilatkozta az új adatmegosztó rendszerről Clay Johnson, a GE Power CIO-ja.

Címkék: jövő ipar Google GE additív gyártás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr698689464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása