HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hagyományos festészet 3D nyomtatással kiegészítve

ferenck 2016.04.18. 08:30

Guido Salimbeni firenzei festő képei olajfestészet és 3D nyomtatás kombinációi. Első ránézésre érdekes, de hagyományos daraboknak tűnnek, aztán a realista módszerekkel ábrázolt állatok, tárgyak, helyszínek különös mélységet kapnak, és észrevesszük, hogy a művész pluszelemeket használt.

salimbeni.jpg  

Az alkotói folyamat első részében Salimbeni megfesti az alapokat. Ezt követően 3D modellt készít a kiemelni szánt részletekről. A modelleket a belgiumi 3DP szolgáltató iMaterialize nyomtatja ki. A nyomatokat bedolgozza a képbe, majd utolsó lépésként le is festi őket.

salimbeni1.jpg

„Vizuális feszültség teremtése a cél, amit kétértelmű, titokzatos vagy bonyolult elemeket tartalmazó témákkal igyekszem elérni. Ezt a feszültséget a 3D nyomtatással valósítom meg, vagy fokozom vele. A nyomtatott elemek optikai illúzióval gazdagítanak egymásba áttűnő tárgyakat, mélységi torzulásokat, homályos tereket, és a világítás széles spektrumát is” – nyilatkozta a művész.

salimbeni0.jpgsalimbeni2.jpg

Címkék: művészet iMaterialize

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr538634704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása