HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Előrejelzés: komoly növekedés várható a Közép-Keleten

ferenck 2016.04.06. 11:30

A Future Market Insights (FMI) tanulmányt készített a 3D nyomtatás és nyomtatóanyagok jövőjéről, hogy mi várható 2015 és 2025 között a Közép-Keleten.

A térségben eddig relatíve lassan terjedt a technológia, az FMI viszont évi átlagban 16 százalékos növekedést prognosztizál, 2025-re 550 millió dolláros nyomtatóanyag-piac alakul ki. A térség gyártásra szakosodott országaiban (Szaúd-Arábia, Egyesült Arab Emirátusok, Omán, Katar, Kuvait, Bahrein) a technológia alkalmazásának átlagos évi növekedése 11 százalék volt eddig, ami magasabb, mint a világ átlaga. Nem meglepő módon, a 3DP az Emirátusokban fejlődik leggyorsabban. A Levante-régióban (Ciprus, Egyiptom, Törökország, Izrael, Jordánia, Szíria, Palesztin Fennhatóság, Irak) 20,4 százalék várható, és – szintén nem meglepő módon – Izrael jár majd az élen.

kozepkelet.jpg

A következő években sok 3DP startup megjelenése várható, az online és nyomtatható formában történő értékesítés következtében új és karcsúbb ellátási láncok alakulnak ki, a hagyományos gyártásról történő átállással majdnem 50 százalékkal csökkennek a termék-előállítási költségek. Az anyagok közül a PLA 16,7 százalékos növekedése lesz a legnagyobb. E növekedés legfőbb motorja az anyag használata az egészségügyben.

kozrpkelet0.jpg

A következő cégek játszhatják a főszerepet: 3D Systems, Stratasys, Beijing Tiertime Technology, ExOne, Coex LLC, MatterHackers.

Címkék: trendek jövő nyomtatóanyagok nyomtatószálak

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr408568836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása