Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Hogyan javíthat szexuális életünkön a 3D nyomtatás?

ferenck 2016.01.12. 08:30

A szexuális kisegítőeszközök a 3D nyomtatás egyik legritkábban emlegetett alkalmazási területe. Annak ellenére az, hogy sok cég érintett benne, például vibrátorokat terveznek, printelnek, és ez csak a jéghegy csúcsa. A párizsi SexShop3D a legismertebb közülük.

Filip Sedic, az egyik vezető szexjáték-gyártó, a LELO ügyvezetője szerint ezek a kiegészítők (még 3DP nélkül) „csak 1999-ben, főként a Sex and the City egyik epizódjában látott nyuszi-stílusú vibrátor hatására váltak mainstreammé. Szerencsére a minőség is egyre jobb.”

szex.jpg

A mainstreammé válás felkeltette designerek és mérnökök érdeklődését, bővül a fogyasztói kör, és nem meglepő módon ma már a 3D nyomtatás is a fejlesztési folyamat szerves része. Olyan printelt termékekről számolt be az utóbbi időben a média, mint az Eiffel-toronyról mintázott dildó, különféle játékok (biztonságukra a fejlesztők nagyon odafigyelnek), férfi erényövek, stimuláló cuccok hölgyeknek stb.

Lux Alphrum újságíró három tényezővel magyarázza a szakterületi innováció és az egész kiegészítő-piac felvirágzását: „a stigma eltűnése az első, a 3D nyomtatás a második. Könnyebb és olcsóbb a prototípuskészítés. A közösségi finanszírozás a harmadik. Izgalmas ötletekkel és 3D printeléssel bármi kivitelezhető.”

szex1.jpg

A 3DP egyik nagy előnye a személyre szabhatóság. Csomó elképzelés tesztelhető vele. Nemcsak életet menthet, tárgyakat szépít meg, művészi alkotóeszközzé válhat, hanem szexuális életünk minőségén is javíthat. Sokkal diszkrétebben, mint más technológiák. Magunknak tervezhetünk, magunknak – és szűk baráti körünknek – nyomtathatunk.

Címkék: szex crowdfunding

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr658262886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2016.01.13. 12:38:23

Áljfeltorony.

Nyehehe!
süti beállítások módosítása