HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Bing: 2016-ban mainstreammé válik a 3D nyomtatás

ferenck 2016.01.05. 08:30

Minden év előrejelzésekkel kezdődik és zárul, 2016 és a 3D nyomtatás sem kivétel. A szakértők óriási többsége egyetért: a technológia idén is sikeres lesz, mainstreammé válásáról viszont megoszlanak a vélemények. Ezzel szemben a Microsoft keresőmotorja, a Bing legizgibb és legsikeresebb trendekre vonatkozó prognózisában biztos a mainstreamben, míg a virtuális valóság, a fitneszkövetők és a személyes digitális asszisztensek lehetnek az év többi markáns tech trendje.

Az előrejelzés a sporttól a nyaralóhelyekig és filmekig különféle területeket érint: Budapest lesz a legnépszerűbb turista úticél, az Arsenal pedig megnyeri a Premier League-et stb.

bing.jpg

A Bing különösen a sportban szokott jól teljesíteni, 2014-ben megjósolta Németország világbajnoki győzelmét. A korábbi sikereken felbátorodva, bővítették a kategóriákat, és a technológia is felkerült a listára. A prognózis különféle szempontok és rengeteg adat alapján készült: webes keresés, közösségi érzelmek, árulkodó statisztikák stb.

Az illetékesek az eredmények kialakulásáról persze nem árultak el mindent, inkább csak általánosságban beszéltek algoritmusaikról. A 3DP 2016-os sikerét egyébként nemcsak a Bing, hanem elemzőcégek, köztük a Gartner is borítékolja – szerintük több fejlett technológiára vár a mainstreammé válás, például a VR lesz a norma. A Bingnél viszont a listavezető 3DP még a VR-nél is sikeresebb lesz.

Ne felejtsük el, hogy egy keresőmotor szinte minden fontos adathoz hozzáfér.

Címkék: trendek Microsoft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr628237078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása