HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtasson virtuális valóság headsetet!

ferenck 2015.12.04. 08:30

IT berkekben egyöntetű vélemény, hogy 2016 a virtuális valóság (VR) áttörésének éve lesz, és a technológia annak ellenére válik öt éven belül a hétköznapok szerves részévé, hogy a széles nyilvánosságnak eddig kevés lehetősége nyílt annak átélésére. Videojátékoktól filmekig, immerzív üzleti találkozóktól építészeti bemutatókig már ma több tucatnyi alkalmazást ismerünk, az MP3 óta talán egy új technológiát sem kísért ekkora figyelem. (Annyira persze nem új, mert az 1990-es években is volt egy – kevésbé sikeres – VR-hullám.)

Amióta körvonalazódik, hogy VR meghatározó szerepet fog játszani a jövő szórakozásában, egyre több mamutcég (Facebook, Samsung stb.) szállt be a versenybe. De nemcsak ők, hanem kisebb startupok, otthoni barkácsolók is fejlesztenek headsetet. Rengeteget találunk online, egyik-másik persze megmosolyogtató. Jó hír a 3DP iránt érdeklődőknek, hogy sok nyomtatható is.

A 3DPrint.com egyedi darabokra összpontosítva igyekezett közülük válogatni. A képeken láthatók mind letölthetők a Thingiverse-ről, az összes fájl ingyenes.

vr.jpgvr0.jpgvr1_3.jpgvr2_3.jpgvr3_1.jpgvr4.jpgvr5.jpgvr6.jpgvr7.jpgvr8.jpg

Címkék: virtuális valóság headset Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr58137050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása