HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Ma 4-kor lesz a 3D Akadémia megnyitója!

ferenck 2015.10.12. 08:30

Ma 16 órakor lesz Magyarország első és legnagyobb 3D nyomtató oktatási terme, az első hazai MakerBot Innovációs Központtal is felszerelt 3D Akadémia zártkörű megnyitója a FreeDee Printing Solutions-nél (1088 Budapest, Szentkirályi u. 8, 1. emelet).

Jövő héttől már bárkinek, aki az additív gyártótechnológiák iránt érdeklődik, látogatható lesz a stúdió, ahol különféle eszközöket próbálhatnak ki, tanulhatnak, kísérletezhetnek, és mindezek mellett választ kaphatnak a 3DP-vel kapcsolatos kérdéseikre. Ennek érdekében eleinte alapvető tudást nyújtó 3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamokkal indulunk, amelyekre már most is lehet jelentkezni a 3D Akadémia weboldalán.  Hamarosan pedig haladó és speciális témájú képzések is elérhetők lesznek.

Az Akadémia a következő eszközparkkal várja az érdeklődőket: 10 db MakerBot Replicator 3D nyomtató, 1 db MakerBot Replicator Z18 3D nyomtató, 1 db MakerBot Digitizer asztali 3D szkenner, 1 db Artec Eva kézi 3D szkenner, 1 db Artec Spider kézi 3D szkenner, 2 db Sense kézi 3D szkenner, szerszámok, mintanyomtatások, oktatási és demonstrációs eszközök.

3dakademia.jpg

 

Címkék: oktatás MakerBot FreeDee Simó György

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr427956712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása