HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Okostelefonból 3D nyomtató

ferenck 2015.10.05. 14:30

Olaszország „első digitális gyára”, a gyors prototípuskészítéssel és 3DP technológiák fejlesztésével, alkalmazásával foglalkozó Solido3D új eszközéről, a múlt heti new yorki World Maker vásáron a szervezők díját elnyerő OLO-ról nem kevesebbet állítanak tervezői, mint hogy bármilyen okostelefont 3D nyomtatóvá képes átalakítani. Egy hónap múlva már be is szerezhető 99 dollárért a Kickstarteren.

olo.jpg

Működéséről egyelőre nincs sok információ, csak annyi, hogy hét alkatrészből és egy motorból áll, illetve az okostelefon elektronikus rendszerét használja. Az ingyenes appal 3D modelljeinket tölthetjük fel, kezelhetjük, oszthatjuk meg, küldhetjük 3D nyomtatásra. A fejlesztők szerint hamisítatlan közösségi eszköz.

Mivel az Androiddal, az iOS-szel és a Windows Phone-nal is kompatibilis, lényegében az összes okostelefon-tulajdonosnak kaput nyit a 3DP felé. Ha készítünk magunkról egy #olo3d hashtag-gel ellátott szelfit az Instagramon, nyerhetünk is egyet.

Címkék: okostelefon Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr77889524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása