HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Tervezzen, szimuláljon és nyomtasson fejlett robotokat!

ferenck 2015.08.14. 11:30

Sok robotot nyomtatnak, nyomtatók fejlesztéséhez használnak robotikából ellesett megoldásokat. A két technológia kéz a kézben jár, a közeljövőben nagyon izgalmas, mindkettőn túllépő projekteknek lehetünk tanúi.

Erre törekszik a worcesteri (Massachusetts) Neuron Robotics is, amely a tervezés és a gyártás teljes folyamatát 3D nyomtatással áramvonalasítja a nemrég bemutatott BowlerStudio alkalmazásfejlesztő appal.

neuron_1.jpg

A felhasználó gyorsan és viszonylag könnyen tud mozgó robotot tervezni az app kinematikus motorjával, a gépet pedig szabvány játékkontrollerrel képes irányítani. A robot ugyanúgy néz ki, ahogy számítógépen megtervezte, és ahogy a szimulációban látta, ráadásul tanítható is, feladatsorokkal trenírozható, mozdulatai rögzíthetők. A fájlok szinte az összes desktop 3D printeren kinyomtathatók.

neuron2.jpg

A teljes platformot egyelőre fejlesztik, elkészülte után a Neuron Robotics kulcsszerepet játszhat a két szakterület további integrációjában.

Címkék: trendek robot modularitás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr187703928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása