HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az Apple nyomtatórendszerének új változata támogatja a 3DP-t

ferenck 2015.08.03. 11:30

A 3D nyomtatótechnológia lassan mainstream lesz, ami azt jelenti, hogy egyszerűvé, mindenki számára könnyen kezelhetővé kell tenni a különféle infokommunikációs eszközök (PC, laptop, tablet stb.) és a nyomtatók közötti kapcsolatot.

A Microsoft már a Windows 8-ba is beintegrálta a 3DP-t, a 10 pedig újabb előrelépés ezen a területen. Persze még mindig nem beszélhetünk olyan szintű kompatibilitásról, mint a hagyományos nyomtatásnál, de a tendencia egyértelmű.

apple.jpg

A Microsofttal összehasonlítva az ezen a területen kullogó Apple viszont sokáig mostohán kezelte a technológiát. Úgy tűnik, mostanában változtatnak: szabadalmi kérelmet adtak be egy 3D szkennelésre alkalmas stylusra vonatkozóan, illetve néhány napja bejelentették, hogy a Common Unix Printing Systems (CUPS) legújabb, 2.1 változata alapból támogatja a 3D nyomtatást.

Címkék: Apple Microsoft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr127674224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása