HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

NecroVirus: játsszon nyomtatott zombikkal!

ferenck 2015.07.27. 08:30

45 éves játékfejlesztői múlttal a hátuk mögött, a BoardCraft csapat izgalmas és innovatív vállalkozásba kezdett: olyan rendszert dolgoztak ki, amely lehetővé teszi, hogy az érdeklődők profi minőségű 2 és 3D alkotóelemekből álló táblás játékot tervezzenek, nyomtassanak, alakítsanak ki saját ízlés szerint.

A multidiszciplináris csoport tagjai a múltban neves cégekkel dolgoztak együtt: EA, Atari, Sega, Microsoft, Epic, Ion Storm. Mostani projektjeikkel a játékvilágot akarják minden szinten (mobil, tablet, konzol, PC, táblás) „megbolygatni.”

zombie1.jpg

Első nyomtatható táblás játékukhoz, a NecroVirushoz Kickstarter-kampánnyal próbálnak közösségi támogatáshoz jutni. A rendszer – amelynek összes eleme kompatibilis 2 és 3D nyomtatókkal – 6x6-os táblasorozatot kínál, a felhasználó ezekből alakíthatja ki a sajátját.

zombie2.jpg

Akár négyen is játszhatják, a világvége utáni valóságban a túlélés a cél, és más játékosokkal kell megküzdeni érte. A stratégiai tervezésre, erőforrásokkal való gazdálkodásra különösen oda kell figyelniük, mert bármely elhibázott lépés végzetes következményekkel jár.

zombie3.jpg

A 2D változathoz szükséges fájlokat tartalmazó alapcsomag 25, a kombinált 2 és 3D csomag 50, a nyomtatott teljes szett 2500 dollárba kerül.

Címkék: játék Kickstarter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr567654312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása