HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Közösségi támogatással bővülne egy holland 3DP shop

ferenck 2015.07.23. 08:30

Az utóbbi években egyre több 3DP bolt nyílt meg világszerte, és csak idő kérdése volt, hogy mikor alakulnak át franchise-zá. Az olasz 3DiTaly, az amerikai 3D Printer Store, az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is működő iMakr már ezt az utat járja, sőt, tovább szeretnének terjeszkedni.

A Print3D Matter úgyszintén, amelynek a 3D nyomtatás egyik fellegvárának számító Hollandia ad otthont. A tavaly szeptemberben nyílt shop jelenleg Amszterdam legnagyobb 3DP boltja, gépek és segédanyagok mellett széles skálán nyújtanak szolgáltatásokat (szkennelés, öntés, lézervágás stb.).

shop.jpg

A shop bemutatóteremből, munkahelyiségből, tárgyalószobából és workshopok számára kialakított térből áll. Második üzletük októberben nyílik, a továbbiakhoz pedig közösségi alapon (crowdfunding) szeretnének támogatáshoz jutni.

Sok hasonló bolttal ellentétben, a Print3D Matter óriáscégek egész sorának is nyújtott már szolgáltatást: Coca-Cola, IKEA, Deloitte, Jamie Oliver, JP Morgan, Rabobank, Lucas Bols stb. Azzal is kevesen büszkélkedhetnek, hogy egyetlen rendelésre eladtak 500 printert, a legutóbbi négy hónapban pedig 30 ezer euró értékben rendeltek tőlük termékeket.

Az eddigi sikereken felbátorodva indítottak crowdfunding kampányt egy holland oldalon, amellyel 90 ezer eurót céloztak meg. Bővülni, terjeszkedni szeretnének, mert kilenc printerük már most napi 24 órában dolgozik. 1x1x1 méteres nagy FDM gépet fejlesztenének, beépített lézervágóval, és szükségük lenne SLS printerre is.

A Kickstart Venlo kampány részeként a holland multinacionális Rabobank már ki is választotta a shopot, így támogatva a Print3D Matter terjeszkedését.

Címkék: trendek szolgáltatások 3D printing shop 3D printing store

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr697647690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása