HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Négy jojótervet tett közzé a Microsoft

ferenck 2015.04.14. 11:30

Több infokommunikációs óriáshoz hasonlóan, sokáig úgy tűnt, hogy a Microsoftot sem érdekli különösebben a 3D nyomtatás. A Windowsba ugyan beintegrálták a 3DP-t és szkennelést, de nagyjából ennyi. Néhány hónapja viszont tartottak egy prezentációt a Windows 10-ről, amelyben komoly szerepet kapott a technológia.

Sokan azóta várják, hogy a redmondi cég bejelentsen valamit. Be is jelentett, de olyat, amire senki nem, számított. Négy tervrajzott tett közzé a Thingiverse-en. Nem akármiről, hanem négy jojóról.

A jojókészítés – tervezés is, gyártás is – kifejezetten nehéz feladat, nem könnyű telibe találni a jó minőséget, a hibátlanul működő játékot. Nyomtatni se szoktak jojót, úgyhogy a Microsoft bejelentése nem is annyira banális, mint gondoljuk a hír hallatán.

jojo1_1.jpgjojo2_1.jpgjojo3_1.jpgjojo4.jpg

Címkék: játék Microsoft

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr287365104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása