HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A jövő konyhája

ferenck 2015.03.16. 08:30

Március 14-én zárult le a MakerBot és a GE által meghirdetett FirstBuild #CountertopChallenge verseny. A jelentkezőknek vagy a Thingiverse-re, vagy az első közösségi alapon, részben 3D nyomtatással készült jégszekrényt, a Chill Hubot jegyző GE FirstBuild oldalára kellett nyomtatható konyhai gépek, eszközök és kiegészítők tervrajzát feltölteniük.

konyha.jpg

A FirstBuild részben e tervek alapján szándékszik kidolgozni a közeljövő közösségi alapú (crowdsourced) konyháját. Érdekes anyagok érkeztek, például egy multifunkcionális eszköz, a micro-BLOCK, amely kések, kanalak, villák stb. tárolása mellett más funkciót is betölt – érintőképernyőjén keresztül irányíthatjuk konyhánk internetre kapcsolódó gépeit.

Címkék: háztartási gépek crowdsourcing MakerBot Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr627272505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása