HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Maori falut nyomtatnak háborús játékokhoz

ferenck 2015.03.13. 08:30

Egyre gyakrabban nyomtatnak kellékeket asztali játékokhoz, például kastélyokat, különös tájakat háborús szórakozásokhoz. A terület egyik legjelesebb képviselője, a fantáziavilágairól ismert új-zélandi Printable Scenery újabb lenyűgöző darabbal, egy maori faluval rukkolt ki.

maori5.jpg

A gyönyörű fafaragásokkal díszített, főként északi-szigeti maori házak, közösségi épületek, falvak Óceánia legizgalmasabb építészeti látnivalói közé tartoznak. A Printed Scenery munkája tökéletesen visszaadja a régebbi időkben erődítménynek is használt falvak hangulatát.

maori6.jpgmaori3.jpg

A 28 milliméteres figurákkal benépesített 19. századi nyomtatott falut a gyarmati idők háborús játékaihoz találták ki, de más célokra, másfajta játékokban szintén használható. Tollal, papíron tervezték, 3DMax és ZBrush programokkal dolgozták át 3D-re, MakerBoton nyomtatták ki. Figurák, kerítések, kapuk, házak egyaránt könnyen méretezhetők, megváltoztathatók, ami azt jelenti, hogy a játékos igényeinek megfelelően módosíthat is rajtuk.

maori1.jpgmaori2.jpgmaori4.jpg

Címkék: játék tájépítészet

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr957263793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása