HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Szamuráj a jövőből

ferenck 2015.02.06. 11:30

A számítógépes játékok igazi aranybányák, ihletforrások a 3D nyomtatáshoz. Az egyre jobb és élethűbb grafikával a jövőben még inkább azok lesznek. Nem véletlen, hogy csomó játékkaraktert printeltek már, sok rajongó szeretné fizikai, legalábbis printelt valójában birtokolni kedvenc virtuális hősét. Viszont kevesen érik el közülük azt a művészi színvonalat, mint a holland Thijs de Bruijn a verekedős Tekken egyik ikonikus alakjával, a nyomtatott Josimicuval, egy futurisztikus szamurájjal. Ő a kardvívás mestere, és mechanikus karjával egy kicsit cyborg is.

A Tekken 1994-ben, játéktermi gépekre írt verekedős játékként indult, később PlayStation-re és Xboxra és Wii U-ra is adaptálták, tehát igazi multiplatformos szórakozás, egy-, két- és többrésztvevős, on- és offline változatban egyaránt létezik. Hatalmas siker lett, a műfaj egyik legjobbjának tartják, film is készült belőle.

A játéktervezéshez is értő De Bruijn 25 centis darabja igazi műremek, rossz hír viszont, hogy nem akarja értékesíteni.

tekken1.jpgtekken2.jpgtekken3.jpg

Címkék: művészet játékfigurák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr87144735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása