HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Halálcsillag hangfal

ferenck 2015.01.09. 11:30

Különösebb jóstehetség nélkül borítékolható, hogy a Csillagok háborúja hetedik része lesz 2015 egyik, ha nem a legnagyobb filmeseménye. Értelemszerűen már most nagy a készülődés – pedig van még idő decemberig –, sokan próbálnak újabb bőrt lehúzni az eddigiekről, kihasználni a kultuszt. Egyesek innovatív megoldásokkal, mások kevésbé ötletesen.

halalcsillag1.jpg

Rich Olson (Nothing Labs) abszolút az előbbiek közé tartozik. Gömbformájú parametrikus munkáját, egy hangfalat magáról a legendás Halálcsillagról mintázta. A Thingiverse-en megtalálható hangfal mértezhető, a felhasználók saját ízlésünk szerint alakíthatják a designt.

halalcsillag2.jpg

Olson teljesen eredeti tervezőprogramot dolgozott ki hozzá, a „Nomoon Orbital Music-making Open-source OpenSCAD-generated Nihilator”-t rövidítő NOMOON-t, amivel szintén a filmre, a Halálcsillag első megjelenésekor elhangzott klasszikus mondatokra utal: „Ez nem hold. Ez egy űrállomás.”

Címkék: zene film sci-fi Thingiverse

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr57053809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása