HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Nyomtatott járművek a januári detroiti autó show-n

ferenck 2014.12.11. 11:30

Január 12. és 15. között lesz Detroitban az Észak-amerikai Nemzetközi Autó Show (NAIAS), amelyen nyomtatott járgányt, a világ első teljesen 3D printelt működő autóját, a Stratit is tesztelhetik a borsos, 95 dolláros napi belépőt kifizető érdeklődők. A show-n új technológiák, köztük a 3D nyomtatás és az autóipar kapcsolatát is bemutatják, elemzik.

A Strati az olasz Michele Anoèhe tervei alapján készült a terület úttörőjének számító Local Motors műhelyében. A választás azért esett Anoèhere, mert 2013-ban ő nyerte meg a cég tervezőversenyét.

A Local Motors a jármű gyártását is be fogja mutatni. 40 órán keresztül nézheti a közönség, hogyan nyomtatják az autó vázát, majd a többi munkálatot szintén figyelemmel kísérhetik: csiszolást és hasonlókat, összeszerelést, végül pedig jöhet a tesztkör.

auto1_2.jpgauto3.jpgauto2_2.jpg

Címkék: autó innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr266973153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása