HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Júliusi trendek a 3D nyomtatásban

ferenck 2014.08.12. 11:30

Az Amszterdamból indult, egyre jobban terjeszkedő és mind népszerűbb 3D Hubs a napokban tette közzé saját hálózati adatokon alapuló havi elemzését.

3d-hubs-august-report-1.png

Az egyik legérdekesebb listát, a legjobb minőségben printelő gépekét a 3D Systems két (profi) nyomtatója vezeti. A júliusi első Form 1 a harmadik helyre szorult vissza.

3d-hubs-august-report-2.png

A második számsor a gépek népszerűség-növekedését mutatja. Kitűnik belőle, hogy a fogyasztók egyre jobban szeretik az olcsó nyomtatókat. A Da Vinci 1.0 mindössze 500 dollár, a hasonló árfekvésű második, a Robo 3D egy hónapja csak 11. volt. A stabilitás és a minőség jele, hogy a 2013-ban megjelent Ultimaker 2 és a második generációs Cube még mindig ott vannak a tizenötös mezőnyben.

3d-hubs-august-report-3.png

A harmadik táblázat a régiónkénti népszerűséget mutatja: Európa kivételével mindenhol a MakerBot Replicator 2 vagy 2x vezet. Európában az Ultimaker 1 az első, a Replicator 2x negyedik.

Címkék: trendek MakerBot 3D Systems 3D Hubs

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr126595943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása