HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

iPhone-ból 3D szkenner

ferenck 2014.06.30. 08:30

Egyre többen kísérleteznek okostelefonok 3D szkennerként történő használatával. A legújabb ilyen jellegű alkalmazás, az iTunes App Store-ból ingyen letölthető TRNIO jó minőségű 3D szkennerré alakítja át iPhone készülékünket.

Működése nagyon egyszerű: megnyitjuk az appot, majd a „vörös” (red) gombot megnyomva, rögzítjük a képet. Kétfajta szkennelést végez, mindkettő a kamera gombon keresztül érhető el. Az első a „tárgy mód” kis tárgyakhoz, a második, a „jelenet mód” szabadban, nagyobb objektumokhoz ideális.

trnio.jpeg

A felvétel befejezése és a „feltöltés most” (upload now) gomb megnyomása után 30-60 másodperccel meg is nézhetjük a szkennelés eredményét. A modellre rázoomolhatunk, 360 fokban elforgathatjuk stb. 


Címkék: alkalmazások iPhone 3D szkenner

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr376438325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása