HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Európai 3D printing vállalkozásokat támogat a francia Gorgé Csoport

ferenck 2014.06.18. 08:30

Az intelligens rendszerekkel és ipari szolgáltatásokkal foglalkozó francia Gorgé Csoport nemrég alapított leányvállalata, a nyomtatásspecialistákból és pénzügyi szakemberekből álló Prodways Entrepreneurs rendeltetése európai 3D printing cégek és a technológiára átálló más vállalkozások anyagi, stratégiai, technikai és üzemeltetési támogatása.

prodways.jpg

A Gorgé Csoport az utóbbi két évben lett az additív gyártótechnológia egyik fontos európai szereplője: 2013 végén a professzionális 3D nyomtatómegoldásokra specializálódott Prodways-t, áprilisban pedig a fényérzékeny műgyantát fejlesztő német DeltaMed GmbH-t vásárolta fel.

Elsőként – 700 ezer euróval és a Prodways technológiájával – a Salon de Provence székhelyű Dentosmile-t támogatják. A dél-francia cég digitális modellezőszoftvert és 3D nyomtatást használ új fogszabályozó technikájához. Fogszabályozóik láthatatlanok és kényelmesebbek, mint a hagyományos megoldások.

Címkék: üzlet szolgáltatások alkalmazások startupok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr586318401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása