HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Budapest 3D Printing Days 2014

ferenck 2014.06.05. 08:30

A Design Terminál szervezésében ma kezdődik a magyar 3D nyomtatás legnagyobb éves rendezvénye, a háromnapos Budapest 3D Printing Days 2014. A konferenciának az Erzsébet téri Design Terminál, a workshopoknak a Pavilion, a kiállításnak az Akvárium klub ad otthont.

Több hazai és nemzetközi cég, intézmény mutatkozik be, amelyek a 3D nyomtatás különböző technológiáit valamint annak lehetséges felhasználási területeit mutatják be a látogatóknak. Az esemény alatt a gépek interaktív bemutatói és designerek 3D nyomtatással készített tárgyainak kiállítása mellett szakmai beszélgetések, előadások és workshopok várják az érdeklődőket.

A rendezvény idén kiemelt figyelmet fordít a régióban a 3D nyomtatás területén innovatív terméket létrehozó startupokra, legérdekesebb innovációkra. Ehhez kapcsolódik az egyik különleges program, a Pitch Event.

printingdays.jpg

A konferenciateremben csütörtök 13 és 16 óra között kerül sor a befektetői szekcióra, majd 16 és 20 óra között – a FreeDee Printing Solutions társszervezésében – a 3D nyomtatás a mindennapi életben szekció előadásait (Simó György, Pap Dávid, Maróy Krisztina, Bara Ákos, valamint Lakatos Dávid és Marcelo Coelho) hallgathatjuk meg. A moderátor Oltai Kata lesz. Péntek 13 és 15.30 között az orvosi és ipari alkalmazások (VARINEX társszervezés), 15.30 és 17 óra között az oktatás szekció (Leonar3Do társszervezés) következik, Falk György, illetve Mányai Roland, Pintér Ádám, Nádori Gergely előadásaival. A konferencián természetesen kerekasztal-beszélgetések is lesznek, például 3D nyomtatás az űrben.

A workshopokon szerteágazó tematikába nyerünk betekintést: 3D szkennelés, generatív és Blender modellezés, gyorstalpaló, nyílt forráskódú 3D nyomtatás, 3D nyomtatás az osztályteremben (Bodor Adri).

Az otthoni és ipari nyomtatókat, 3D nyomtatott designtárgyakat bemutató interaktív kiállítás nyitvatartása: csütörtök, péntek: 12:00 – 20:00, szombat: 10:00 – 20:00. A számos kiállító között természetesen ott lesz a FreeDee is.

A részletes program itt tekinthető meg, a rendezvény ingyenes, itt lehet regisztrálni.

Címkék: Design Terminál FreeDee Budapest 3D Printing Days Simó György Leonar3do

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr256278503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása