HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Magyarországon is megvásárolható a Sense 3D test- és tárgyszkenner!

ferenck 2014.05.26. 11:30

Május 23-ától Magyarországon is megvásárolható a 3D Systems/Cubify Sense 3D kéziszkennere, amelyet a FreeDee Printing Solutions forgalmaz. Ára 147307 forint, a FreeDee shopjában, itt rendelhető meg.

sense.jpg

Milyen előnyei vannak a szkennernek?

Automatikus optimalizáló beállításának köszönhetően, legyen szó például kicsi vagy méretesebb tárgyról, kategóriájában a Sense szkennelési tartománya a legszélesebb.

sense5_1.jpg

Mivel könnyen hordozható, szinte bármikor és bárhol használható. Eleve úgy alakították ki, hogy tökéletesen megfeleljen a mobilitással kapcsolatos elvárásoknak.

Intelligens gép – automatikus tárgyfelismerője azonnal érzékeli a fókusztárgyat, így az sem jelent problémát, ha nem üres a háttér.

A szkennek a Cubify Sculpt programban nagyszerűen alakíthatók, könnyen kombinálhatóak bármilyen designelemmel. Ez azt is jelenti, hogy a mai infokommunikációban oly fontos „hálózd be a világod” (mash-up your world) elvnek is eleget tesz.

sense2.jpg

Az ergonómiai elvárásoknak úgyszintén: pontos, gyors és felhasználóbarát. A szken percek alatt elkészül, utána szerkeszthető vagy nyomtatható. Ha akarjuk, akár közvetlen csatlakozással, akár interneten, a Cubify oldalán keresztül egyenesen a Cube 3D nyomtatóra küldhető.

Néhány technikai adat: a Windows 7-et és 8at, valamint a Mac OS X 10.8-at és a későbbi verziókat támogatja. Mérete 17,8x12.9x3.3cm. Maximális energiafelhasználása 2,25 W, minimális szkennelési tartománya 0,2x0,2x0,2, a maximális pedig 3x3x3 méter, működési tartománya 0,35-3 méter. Maximális képátvitele másodpercenként 30 képkocka, a színes kép mérete 240x320 pixel, működik USB-vel (2.0, 3.0), 10 és 40 fok közötti használat ajánlott.

sense3.jpg

Hardverkövetelményei a következők: Intel® Core i5™ vagy ezzel megegyező processzor, minimum 2GB RAM, minimum 1280x1024 képernyőfelbontás, 32-bitszín, hozzáférés 4 GB lemezterülethez.

sense4.jpg

A FreeDee csapatának eddigi tapasztalatai nagyon pozitívak, véleményük szerint 10/10-re vizsgázott a szkenner. Többek között menyasszonyt is szkenneltek már színesben vele.

Címkék: Cube Cubify 3D Systems FreeDee 3D szkennelés Sense

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr656208416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása