HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Az élet tíz köre

ferenck 2014.04.09. 11:30

A digitális művészetekkel foglalkozó kaliforniai David Katz régóta kísérletezik nyomtatott szobrokkal és más alkotásokkal. Legújabb darabját a hollywoodi Izrael Templom rabbijának, John Rosove-nek „Az élet tíz köre” című prédikációja ihlette meg.

A tíz körből összeálló hengerforma körei életünk, világunk aspektusait, identitásképző elemeit jelenítik meg: én/család, tágabb család/barátok, emberiség, Föld, világegyetem stb. Katz először lerajzolta elképzeléseit, majd alkotótársával, a festő Jason Petersszel 3D képekké alakították a rajzokat.

A szoborhoz a színek változatosságát és gazdagságát visszaadó gipszkompozitot választottak. A tervfájlokhoz az Autodesk Maya szoftverét, a színekhez a Painter programot használták. Magát a nyomtatást a Solid Concepts kivitelezte.

temple1.jpgtemple2.jpgtemple3.jpg

Címkék: művészet szobrászat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr985988390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása