HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Mobil házikók

ferenck 2014.04.08. 08:30

A nagyvárosi életforma változásával, a folyamatosan szűkülő terekkel, a lakóépület iránti igények is átalakulnak. Hatékonyabb, funkcionálisabb otthonokra vágyunk.

minihaz1.jpg

E koncepció jegyében a Los Angelesi Kaliforniai Egyetemen oktató grazi építész, Peter Ebner és a workshopján résztvevő diákok mozgatható kisméretű házakat nyomtattak. Homokalapú építőanyagot és speciális ragasztót használtak hozzájuk. Három részből állnak: hálószoba, konyha, fürdőszoba. A beépített multimédiarendszerhez kapcsolódó kijelző szinte az egész falat betölti.

minihaz2.jpg

A 2,2x2,2 méteres házikókat olyan egyedül élő fiataloknak szánják, akik nem töltenek sok időt otthon. Az azonos méretű prototípust tavaly ősszel fejezték be. A bútorok és elektronikai rendszerek integrálását az épületek dómformája teszi lehetővé. Minden mobil és átalakítható: a kétszemélyes konyhaasztal meghosszabbítható, a konyhasarok elmozdítható, a mellékhelyiség a falba rejthető stb.

minihaz3.jpgminihaz4.jpg

Címkék: design építészet innovátorok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr385979496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása