HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

A legkényelmesebb nyomtatott cipők?

ferenck 2014.04.04. 08:30

A printelt cipők többségével van egy igen komoly probléma: kényelmetlenek. Az ok, hogy kemény műanyag nyomtatószálakat használnak hozzájuk.

Az új-zélandi Three Over Seven új módszert talált ki, amellyel kényelmesebb lábbelik készíthetők. Wool Runner nevű terméküket kizárólag gyapjúból hozták létre. Kihasználták az anyag tulajdonságait: szagoknak ellenáll, elvezeti a nedvességet, szabályozza a hőmérsékletet, zokni nélkül is higiénikusan hordható. Puha belső része jól alkalmazkodik a bőrhöz, külseje pedig a külső körülményekhez, koszhoz, esőhöz stb.

cipo1_1.jpg

Februárban a Kickstarteren indítottak kampányt, négy és fél nap alatt 1064 pár cipőt adtak el, a megcélzott 30 ezer amerikai dollár négyszerese, 120 ezer gyűlt össze.

Azóta még egy újítást vezettek be: a talp nyomtatott, a cipő mobil appal méretezhető majdani viselője lábára. Az app könnyen és gyorsan kezelhető, leszkenneljük a lábunkat, a talpak pedig a szkennelés alapján készülnek el. Ha Új-Zélandon élünk, 24 óra múlva meg is kapjuk őket.

cipo2_1.jpg

A Three Over Seven azt tervezi, hogy még 2014-ben digitális cipőgyárat alapít Londonban.

Címkék: cipő innovátorok Kickstarter

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr745905313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

protézisesh 2014.04.04. 13:28:14

ezek pont azok a lábbelik, amelyek az összes járáshibát, lábdeformációt eredményezik. Lehet marha trendi, de egy jó cipő tartást is ad a lábnak.

ez a halványszürkére fehérrel írás meg maga a csoda...
süti beállítások módosítása