HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Minden napra egy koponya

ferenck 2014.03.12. 11:30

Az Acepalm nicken ismert 3D művészt annyira megihlették a híres képregény- és játékkarakterek, hogy különleges sorozatba kezdett: naponta kinyomtat egy róluk mintázott koponyát.

Prózai tényből indult ki: előtte senki nem csinált még ilyet. Megfigyelte, hogy a nyomtatott tárgyak általában absztrakt dolgok, iPhone tokok, keretek és hasonlók, nevetséges áron. Ráadásul a sok egyforma gyűrű és nyaklánc elrejti a jó terveket – véli.

A koponyákat 3dsmax-szel és Photoshoppal modellezi. Mivel legtöbbjük a képregények világából jön, egyszerűek (a fogsor a legbonyolultabb rész), de hatásosak, és pont az egyszerűség megőrzése miatt nem kell hozzájuk ZBrush.

Blogot indított, ahova naponta posztol egy koponyát, és még szórakoztató szövegeket is ír hozzájuk. Homokkő-szobrocskái a Tumblr-on és a Facebookon is megtekinthetők, a Shapeways-en pedig 14,41 euró egységárban megrendelhetők.

skull1.jpgskull2.jpgskull3.jpgskull4.jpgskull6.jpgskull7.jpgskull8.jpg

Címkék: képregény művészet homokkő Facebook Shapeways játékfigurák

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr945854439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsidófalvi Zsidó 2014.03.13. 11:48:03

Stewie Gilligan Griffin koponyáját nézném meg.
süti beállítások módosítása