HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

Desszert 3D nyomtatással

ferenck 2014.01.22. 08:30

Liz és Kyle von Hasseln 2011 óta készít cukorszobrokat esküvői tortákhoz. Akkor alapították Sugar Lab nevű céget, technológiájukat pedig tavaly szeptemberben adták el a 3D Systemsnek.

„Alapvetően cukrot és vizet keverünk össze, ez a cukormáz” – nyilatkozta Kyle. Ennél azért valamivel bonyolultabb az eljárás: a cukor alapanyagot rétegről rétegre dolgozzák meg, nedvesítik, keményítik víz és alkohol keverékével. A hosszú kísérletezéssel optimalizált folyamat különlegessége, hogy a bevett 3D nyomtatóanyagok helyett cukrot használnak.

sugarlab1.jpg

Ma már desszertekhez is.

sugarlab2.jpg

„Technológia, táplálkozás és művészet átfedései annyira gazdagok, hogy végtelenek a bennük rejlő egyedi és innovatív lehetőségek” – jelentette ki Liz.

Címkék: szobrászat cukor innovátorok 3D Systems

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr725721631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása