HTML

Legyél Te is Szakértő!

Minden hírlevél feliratkozónknak egy 50 oldalas 3D nyomtatás kisokost és 3D Akadémia kedvezményt adunk ajándékba!

 

 

3D TECH WORSKHOPOK

Vegyél részt a 3D Akadémia képzésein és szerezz átfogó tudást a 3D technológiák jelenéről és jövőjéről!

3D nyomtatás, modellezés és szkennelés tanfolyamok a 3D Akadémián.

FRE3DEE a Facebookon

3D GyurmaLab – boltot és bemutatótermet nyitottunk a Mammut mellett, a Mosolygyárban!

ferenck 2013.12.27. 11:30

A Millenáris Park jól ismert Fogadó épülete ma már a Millipop Mosolygyár nevű megavidámpark. A 3 ezer négyzetméteres épület látványosságainak egyike a FreeDee és a Leonar3Do világviszonylatban is egyedülálló bemutatóterme, a 3D Gyurma Lab. A GyurmaLabot azért csináltuk, hogy testközelből ismerhessétek meg és próbálhassátok ki a tárgynyomtatás már elérhető eszközeit: modellezés, 3D gyurmázás a Leopolyval, saját portré digitalizálása és kinyomtatása, tárgynyomtatók működés közben. Értelmes idő a gyereknek és a szülőknek egyaránt.

gyurmalab1.jpg

A 3D GyurmaLab a két ünnep között is nyitva lesz, izgalmas és kreatív, aktív és interaktív szórakozást kínál gyerekeknek. Úgy ismerkedhettek meg a jelent leginkább formáló jövőtechnológiával, hogy szoftvert és hardvert, tervezést/modellezést és nyomtatást, az alkotás összes szakaszát együtt, egyszerre tesztelhetitek. A ’Lab reményeink szerint egy okos műhely: játékosan, szórakozva tapasztalható meg, hogy a 3D-s tárgyalkotás nem is olyan boszorkányos, mint sokan hiszik.

gyurmalab2.jpg

A 3D GyurmaLab minden nap látogatható, este nyolcig várunk gyereket és felnőttet, mindenkit, aki szeretne megismerkedni a tárgyakkal, amiket formázunk, és a tárgyakkal, amivel nyomtatjuk őket. Ideális kikapcsolódás, készségfejlesztés és ismeretszerzés iskolaszünetben, ünnepi hangulatban.  Januártól iskolai csoportoknak is szervezünk oktatással egybekötött néhány órás látogatást.

gyurmalab4.jpggyurmalab3.jpg

Címkék: FreeDee Leonar3Do 3D GyurmaLab

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freedee.blog.hu/api/trackback/id/tr765709985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása